Chec Clementina

de Adele in Prajituri, 22 Sep 2014 | 7930 vizualizari

 

Primul meu chec ..si nu pot decat sa ma declar multumita ..multumesc Cleme pentru reteta : http://www.bucataras.ro/retete/chec-rapid-40761.html
E delicios :X

 

INGREDIENTE

  • 6 oua.
  • 6 linguri de zahar.
  • 6 linguri de faina.
  • 3 linguri de cacaoa amara.
  • 6 linguri de ulei.
  • 1 praf de copt.
  • 2 linguri dulceata de cirese.
  • 2 plicuri vanilie.
  • zahar pudra pentru decor.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Clementina:

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri, se bat albusurile bine si se lasa deoparte, dupa care se bat galbenusurile cu zaharul, vanilia si treptat uleiul pana devin spumoase si isi schimba culoarea. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor, dupa care se incorporeaza albusurile. Se pun deoparte cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaoa.


Se pregatesc tavile, se ung bine (sau puteti folosi hartie de copt) se pune compozitia incercand sa combinati cele doua culori dupa placul vostru. Se da la cuptor la 180° pentru 25-30 de minute.


Eu am pregatit 3, 2 simpli si in unu am pus in crema de cacao si dulceata de cirese.


Se lasa la racit se pudreaza cu zahar. Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Clementina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

dantes 1

23.09.2014, 11:03

Delicios

Adele 1

23.09.2014, 12:14

Dantes

Lina24 1

26.01.2016, 11:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao