Desert chec Clementina

de Adele in Prajituri, 22 Sep 2014 | 13088 vizualizari

 

Primul meu chec! si nu pot decat sa ma declar multumita! multumesc Cleme pentru reteta, e delicios!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 3 linguri de cacao neagra
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri dulceata de cirese
  • 2 plicuri vanilie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec Clementina:

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri, se bat albusurile bine si se lasa deoparte, dupa care se bat galbenusurile cu zaharul, vanilia si treptat uleiul pana devin spumoase si isi schimba culoarea. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor, dupa care se incorporeaza albusurile. Se pun deoparte cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaua.

Se pregatesc tavile, se ung bine (sau puteti folosi hartie de copt) se pune compozitia incercand sa combinati cele doua culori dupa placul vostru. Se dau la cuptor la 180° pentru 25-30 de minute.

Eu am pregatit 3 checuri, 2 simpli si in unul am pus in crema de cacao si dulceata de cirese.

Se lasa la racit se pudreaza cu zahar. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec Clementina" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec mulatru