Desert chec combinat

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Iul 2016 | 10879 vizualizari

 

Adica am combinat dulceata de fragi si gem de caise, de foame gemi cand esti la dieta.....

 

INGREDIENTE

  • Compozitia 1
  • 10 oua
  • 400 g faina
  • 320 g zahar
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri gem de caise+ 3 linguri cacao
  • Compozitia 2
  • 200 g albusuri
  • 100 g zahar
  • 80 g dulceata fragi
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec combinat:

Mai intai tapetam 2 tavi de cozonac cu hartie de copt, sa le avem pregatite cand compozitia este gata. Separam galbenusurile de albus. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare. Galbenusurile cu zaharul vanilat si uleiul le mixam, apoi le incorporam in albusuri, cu miscari lente. Cernem faina si praful de copt si incorporam usor sa nu obtinem cocoloase. Compozitia obtinuta o impartim in cele doua tavi. Cacaua o amestecam cu gemul de caise si apoi o punem in cele doua tavi, pe mijlocul.

Apoi ne apucam de compozita 2, albusurile cu un praf de sare le mixam bine, adaugam zaharul si continuam sa mixam pana obtinem o bezea tare, apoi adaugam dulceata de fragi, omogenizam, iar la final incorporam faina si praful de copt cernute. Compozitia 2 o punem peste compozitia 1 din tavi, impartita in mod egal. Dam tavile in cuptorul preincalzit si sunt gata cand trec testul scobitorii. Scoatem tavile din cuptor si le lasam sa se raceasca bine.

TIPS-URI

1

 Ies doua checuri mari, facute in tavile de cozonac

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec combinat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec din galbenusuri