Chec combinat

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Iul 2016 | 4598 vizualizari

 

Adica am combinat dulceata de fragi si gem de caise, de foame gemi cand esti la dieta.....

 

INGREDIENTE

  • Compozitie pentru 2 checuri ( in forme de cozonac )
  • Compozitia 1
  • 10 oua
  • 400 g faina
  • 320 g zahar
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri gem de caise+ 3 linguri cacao
  • Compozitia 2
  • 200 g albusuri
  • 100 g zahar
  • 80 g dulceata fragi
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec combinat:

Mai intai tapetam 2 tavi de cozonac cu hartie de copt, sa le avem pregatite cand compozitia este gata. Separam galbenusurile de albus. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare. galbenusurile cu zaharul vanilat si uleiul le mixam, apoi le incorporam in albusuri, cu miscari lente.Cernem faina si praful de copt si incorporam usor sa nu obtinem cocoloase. Compozitia obtinuta o impartim in cele doua tavi. Cacaoa o amestecam cu gemul de caise si apoi o punem in cele doua tavi, pe mijlocul fiecarei tavi.Apoi ne apucam de compozita 2, albusurile cu un praf d esare le mixam bine, adaugam zaharul si continuam sa mixam pana obtinem o bezea tare, apoi adaugam dulceata de fragi, omogenizam, iar la final incorporam faina si praful de copt cernute. Compozitia doi o punem peste compozitia 1 din tavi, impartim in mod egal. Dam tavile la cuptorul preincalzit, sunt gata cand trec testul scobitorii. Scoatem tavile din cuptor si le lasam sa se raceasca bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec combinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (17)

dantes 1

02.07.2016, 09:19

Bun!

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:17

mihaelar63 1

04.07.2016, 23:34

Poti sa-l combini cu cana mea de lapte )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Cozonac floricica