Chec cu cacao si seminte de mac

de nadea68 in Prajituri, 4 Apr 2014 | 6344 vizualizari

 

Chec bun de tot...

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 1 cana lapte caldut
  • 90 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao si seminte de mac:

Intr-un castron punem oul si zaharul,batem cu batatorul(eu am facut manual)se adauga laptele si uleiul.amestecam bine.

Faina o amestecam cu praful de copt.Adaugam la crema de ou.Amestecam si impartim aluatul in doua castroane.In un castron adaugam seminte de mac si esenta de vanilie iar in alt castron adaugam cacao si esenta de rom.

Luam o forma de chec ,o acoperim cu hartie de copt.

Incalzim cuptorul la 180°.

Cu o lingura turnam compozitia alba peste care pune compozitia cu cacao.

Procedam asa pana terminam ambele aluaturi.

Bagam checul la cuptor cam 40-45 minute.Se face testul scobitoarei.

Cand e gata se scoate,se lasa la racit si se serveste.Eu n-am prea asteptat sa se raceasca :)

TIPS-URI

1

se pot adauga nuci,alune migdale sau orice doriti

2

puteti sa-l ornati cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si seminte de mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Valclaudia 1

05.04.2014, 08:09

am venit cu ceasca de cafea. Mai ai chec???

Anett 1

05.04.2014, 10:42

nadea68 1

05.04.2014, 13:58

Valclaudia mai a cateva felii va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec alb-negru