Chec cu smantana

de Miha in Dulciuri, 9 Apr 2010 | 10001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 300 g smantana
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • 2 cani faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu smantana:

Se bat ouale intregi cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana devin ca o crema. Se adauga smantana, esenta de vanilie si coaja de lamaie. La sfarsit incorporam usor faina amestecata cu praful de copt.


Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt (eu am pus in una de silicon si n-a mai fost nevoie) si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste. Se face proba cu scobitoarea.


Checul s-a vrut a fi un ursulet (asa este tava), dar in momentul in care l-am rasturnat i s-a rupt capul. :)) Copiii s-au amuzat copios si s-au repezit sa-i manance urechile, asa ca nu l-am mai reparat. :)) Am taiat bucati si am pudrat cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

09.04.2010, 18:18

se vede ca e un chec reusit

simonay 1

12.10.2013, 15:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rigo-Jancsi