Desert chec marmorat

de MotanLaOale in Prajituri, 6 Iun 2020 | 6346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g albusuri
  • 300 g zahar
  • 320 g faina
  • 80 ml ulei
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri lapte
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec marmorat:

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.

Se adauga uleiul si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

Se pune intr-un castron jumatate din compozitiesi se pune cacaoa si laptele si se omogenizeaza.

Se tapeteaza o forma cu hartie de copt.

Se pune cu o lingura in mijlocul formei alternativ aluat cu cacao si aluat alb.

Cand se termina compozitiile se introduce forma in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.

Se face proba cu scobitoarea.

Se scoate din forma si se lasa la racit.

Se feliaza si se serveste.

Pafta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec marmorat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de ciocolata alba si fructe de padure