Cheescake Tiramisu

de iuliandu in Torturi, 29 Noi 2013 | 2999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 gr biscuiti digestiv
  • 100 gr unt
  • 20 gr zahar pentru sirop
  • 50 ml apa pentru sirop
  • 1lingurita cafea solubila
  • 250 gr branza philadelphia
  • 250 gr mascarpone
  • 6 galbenusuri
  • 120 gr zahar pentru crema
  • 12 grame gelatina
  • 2 linguri smantana pentru gelatina
  • cacao amaruie
  • ciocolata rasa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake Tiramisu:

Blatul:


Se sfarama biscuitii bine,se topeste untul la bain-marie apoi se adauga intr-un vas alaturi de biscuiti si amestecam bine.Ungem cu putin unt tava de tor (diametru de 24 cm) si o invelim in hartie de copt apoi punem compozitia de biscuite cu unt si o presam bine cu o lingura. Dam la frigider pentru 30 minute.


Crema:


Punem branza si cutia de mascarpone intr-un vas si le batem bine cu mixerul,adaugam galbenusurile,zaharul si gelatina topita in smantana si le amestecam bine.


Siropul:


Punem apa la fiert impreuna cu zaharul si lingurita de cafea,il lasam la rece si apoi insiropam blatul.


Final:


Scoatem blatul de la rece,turnam crema tiramisu si il lasam din nou la frigider pentru 4-5 ore.Inainte de servire il scoatem din tortiera si presuram cacaoa si ornam cu ciocolata.

 

TIPS-URI

1

am folosit foi de gelatina

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deyutzky 1

10.12.2013, 09:45

imi place

Florentina_Cristina 1

28.01.2014, 20:38

Renataedina 1

19.10.2016, 10:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cafe au lait