Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cred ca incep sa inteleg cum va simtiti cand postez eu cate o reteta delicioasa si salivati... asta fac acum! Cheeseburgerul l-am facut acum cateva saptamani si vreaaaaaau unul acum! Am fost nevoita sa imi scot 2 mesele, cu operatie etc. si acum sunt cu gura umflata si mananc totul pasta! Si taaaaaaaaaaaaaaaaaare as vrea sa muuusc din cheeseburgerul acesta si nu pot :((. VA INTELEG! Imi pare nespus de rau pentru voi, insa ce mai astepati? Dati o fuga pana la magazin, cumparati cele necesare si faceti-l. Voi puteti, eu nu! Cel putin pentru o saptamana ca apoi fac 5! haha:))
Va doresc un weekend linistit si fiti multumitori pentru sanatatea pe care o aveti!
Simplu si rapid facem acesti cheeseburgeri. Intai de toate, condimentam carnea tocata si apoi formam 2 chiftele mai maricele si mai groase.
Pe o tigaie girll, punem chifteaua si o prajim pe o parte. Intoarcem chifteaua si punem cateva felii de Cheddar deasupra. Langa chiftea, punem chifla taiata in doua si o lasam putin la prajit.
La baza cheeseburgerului, punem o felie de ardei, cateva felii de castrevete, chifteaua si o felie de rosie. Punem peste si ketchup si mustar si acoperim cheeseburgerul.
Ohh, ce greu a fost sa scriu reteta si sa imi reamintesc ce buun a fost si sa raman doar cu amintirea :(
1
Reteta si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2017/02/cheeseburger.html
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult