Cheeseburger

de Meea in Mancaruri cu carne, 24 Feb 2017 | 3510 vizualizari

 

     Cred ca incep sa inteleg cum va simtiti cand postez eu cate o reteta delicioasa si salivati... asta fac acum! Cheeseburgerul l-am facut acum cateva saptamani si vreaaaaaau unul acum! Am fost nevoita sa imi scot 2 mesele, cu operatie etc. si acum sunt cu gura umflata si mananc totul pasta! Si taaaaaaaaaaaaaaaaaare as vrea sa muuusc din cheeseburgerul acesta si nu pot :((. VA INTELEG! Imi pare nespus de rau pentru voi, insa ce mai astepati? Dati o fuga pana la magazin, cumparati cele necesare si faceti-l. Voi puteti, eu nu! Cel putin pentru o saptamana ca apoi fac 5! haha:))

           Va doresc un weekend linistit si fiti multumitori pentru sanatatea pe care o aveti!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente (2 cheeseburgeri):
  • 100 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • curry
  • cimbru
  • branza Cheddar
  • 1 ardei
  • 1 castravete
  • 1 rosie
  • 2 chifle pentru hamburger
  • ketchup
  • mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger:

          Simplu si rapid facem acesti cheeseburgeri. Intai de toate, condimentam carnea tocata si apoi formam 2 chiftele mai maricele si mai groase.
          Pe o tigaie girll, punem chifteaua si o prajim pe o parte. Intoarcem chifteaua si punem cateva felii de Cheddar deasupra. Langa chiftea, punem chifla taiata in doua si o lasam putin la prajit.

         La baza cheeseburgerului, punem o felie de ardei, cateva felii de castrevete, chifteaua si o felie de rosie. Punem peste si ketchup si mustar si acoperim cheeseburgerul.
          Ohh, ce greu a fost sa scriu reteta si sa imi reamintesc ce buun a fost si sa raman doar cu amintirea :(

TIPS-URI

1

Reteta si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2017/02/cheeseburger.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca