Cheesecake cu ciocolata la Crockpot

de Oana in Slow Cooking, 26 Mai 2015 | 1418 vizualizari

 

Un desert delicios, pe care il ador in orice forma! A iesit perfect si la Crock Pot! 

 

INGREDIENTE

    • biscuiti- 200 g
    • unt topit- 80 g
    • crema de branza- 600 g
    • oua-2 buc
    • zahar- 100 g
    • coaja rasa de la o lamaie
    • vanilie- o lingurita
    • ciocolata neagra- 50 g
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata la Crockpot:



  • Maruntiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit




  • Puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului CrockPot 4,7 l si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului




  • Amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ciocolata rasa, omogenizand bine compozitia




  • Turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti




  • Setati CrockPot 4,7 l pe functia Low, pentru 3 ore




  • Scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati





Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata la Crockpot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

26.05.2015, 20:24

gust si de aici

dantes 1

27.05.2015, 07:08

Bun!

Panacris 1

08.09.2015, 21:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade