Cheesecake cu ciocolata la Crockpot

de Oana in Slow Cooking, 26 Mai 2015 | 1194 vizualizari

 

Un desert delicios, pe care il ador in orice forma! A iesit perfect si la Crock Pot! 

 

INGREDIENTE

    • biscuiti- 200 g
    • unt topit- 80 g
    • crema de branza- 600 g
    • oua-2 buc
    • zahar- 100 g
    • coaja rasa de la o lamaie
    • vanilie- o lingurita
    • ciocolata neagra- 50 g
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata la Crockpot:



  • Maruntiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit




  • Puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului CrockPot 4,7 l si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului




  • Amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ciocolata rasa, omogenizand bine compozitia




  • Turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti




  • Setati CrockPot 4,7 l pe functia Low, pentru 3 ore




  • Scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati





Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata la Crockpot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

26.05.2015, 20:24

gust si de aici

dantes 1

27.05.2015, 07:08

Bun!

Panacris 1

08.09.2015, 21:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade