Desert cheesecake cu oreo

de Aletta in Prajituri, 25 Apr 2017 | 3174 vizualizari

 

Imi plac foarte mult cheesecake-urile, deoarece mi se par usor de facut, sunt foarte usoare si mai ales gustoase.
Reteta lui Teo Kitchen. 

 

INGREDIENTE

Pentru blatul de biscuiti:

  • 180 g biscuiti Oreo
  • 50 g unt topit

Crema:

  • 250 g frisca lichida
  • 250 g crema de branza
  • 50 g zahar pudra
  • 7 g gelatina
  • 150 g smantana 20 % grasime
  • 12 biscuiti pentru umplutura

Decor:

  • sos de caramel
  • biscuiti oreo
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu oreo:

Am inceput prin a maruntii biscutii la blender. 

Am adaugat untul topit si se amesteca bine, se toarna intr-o tava de 20 cm, tapetata cu hartie de copt, se aplatizeaza cu o lingura si se da la frigider .

Pentru crema:

Frisca impreuna cu crema de branza se mixeaza, se adauga smantana, zaharul pudra si se amesteca bine. Gelatina se hidrateaza in 50 ml apa rece, se lasa 15 minute, apoi se topeste pe baie de aburi sau la microunde, eu aleg mereu pe baie de aburi; se adauga in crema obtinuta anterior. Se mixeaza. Cele 12 bucati de Oreo se maruntesc si se adauga in crema.

Se toarna peste blat si se da la frigider minim 6 ore.

Se decoreaza cu biscuiti oreo si sos de caramel sau alt sos. 

TIPS-URI

1

se poate adauga mai mult zahar pudra, dupa cat de dulce se vrea preparatul, tinandu-se cont ca biscutii din compozitie sunt foarte dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu oreo" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni