Desert cheesecake Raffaello

de amalia01 in Torturi, 20 Ian 2018 | 3618 vizualizari

 

 
Mancarea gatita de fiecare zi poate fi monotona, mai ales in ceea ce o priveste pe micuta. Cand i se pune pata pe ciorbita de legume, atunci vrea doar asa ceva. 
  Dar cand vine vorba de desert, lucrurile se schimba. Vrea mereu ceva nou, ceva deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti digestivi
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 2 lg zahar pudra
  • 1 cutie bomboane Raffaello
  • 100 g margarina Rama
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake Raffaello:

 

Biscuitii ii sfarami.

Margarina o pui la topit si apoi o torni peste biscuiti si omogenizezi.

Compozitia astfel obtinuta o asezi intr-o forma circulara cu pereti detasabili si o uniformizezi bine cu ajutorul unei linguri si dai la rece.

Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pudra pana cand devine pufoasa.

Frisca o bati de jumatate, apoi adaugi crema de branza si continui pana cand obtii o consistenta pufoasa si uniforma.

Pe blatul de biscuiti asezi din loc in loc bomboane raffaello si apoi torni crema. Lasi la frigider pentru 1 ora, apoi indepartezi inelul si decorezi.

 

Servesti cu mult drag celor iubiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello