Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 19709 vizualizari

 

Un desert pregatit exclusiv in blenderul Oster, fara pregatire termica in prealabil, este tot ceea ce ai nevoie atunci cand iti doresti un dulce rapid, dar totodata ireprosabil din punctul de vedere al gustului. Ridicat la rang de excelenta datorita blenderului Oster, cheesecake-ul rece poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

 

INGREDIENTE

  • 320 gr biscuiti de post 
  • 1 lingurita scortisoara 
  • 1/2 lingurita cardamon 
  • 125 gr margarina la temperatura camerei 
  • 2 bucati tofu simplu 
  • 400 ml crema de soia 
  • 200 ml lapte de soia cu vanilie 
  • 2 pliculete gelatina 
  • 2 pliculete intaritor de frisca
  • 1 lingurita extract de vanilie 
  • 150 gr zahar 
  • 250 gr capsuni proaspete 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster:

Lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta.

Schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar apoi lasati-l la scurs pentru cateva ore.

Lasati gelatina  la hidratat in laptele de soia  pentru 10 min.

Zdrobiti biscuitii si adaugati-i in blenderul Oster Classic Chrome – macinati-i pana se fac praf si adaugati scortisoara si cardamonul.

Tapetati cu margarina si praf de biscuiti o forma de tort cu pereti detasabili.

Amestecati margarina cu biscuitii si intindeti compozitia in tava.

Umeziti-va mainile si neteziti bine pana obtineti un blat dens, uniform.

Incalziti cuptorul la 190 de grade si introduceti forma de tort inauntru pentru 5 minute.

Scoateti si lasati la racit.

Spalati blenderul Oster Classic Chrome si introduceti tofu in acesta, peste care adaugati crema de soia, intaritorul de frisca, esenta de vanilie si zaharul

Incalziti gelatina la bain marie pentru cateva minute, pentru a dizolva granulele.

Adaugati apoi gelatina cu laptele de soia in blenderul Oster Classic Chrome

Mixati pana obtineti o compozitie omogena.

Taiati capsunile pe jumatate.

Adaugati-le una langa alta vertical, sprijinite de peretii interiori ai formei de tort.

Turnati compozitia din blender in forma de tort si lasati-o la frigider pentru 3 ore.

Serviti cu topping de fructe.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si capsuni la Blenderul Oster- reteta video