Chicken parmigiana in vas Zepter

de Lorra in Pui, 21 Iul 2013 | 3658 vizualizari

 

Un altfel de snitel tare gustos !
Aceasta reteta se prepara initial in cuptor si cu ceva rabdare in dotare, dar cu vasul Zepter m-am lipsit de acestea.
In mai putin de 20 de minute am avut cel mai gustos snitel mancat vreodata. Unde mai pun ca este si sanatos fara prajeala, si atat de fraged, carnea pastrandu-si toate proprietatile.
Am uitat de carnita imbibata in ulei :) Toate acestea datorita acestui vas minune !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • 100 gr. pesmet
  • 200 gr. cascaval sau mozarella
  • sare dupa gust
  • putin ulei pentru uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken parmigiana in vas Zepter:

Se taie carnea ca pentru snitele (pe lungime) si se sareaza dupa gust, apoi se da prin ouale batute, prin pesmet si iar prin oua.

Se pune vasul pe aragaz la foc mediu, si se tine cu capacul pus pana cand acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza pieptul de pui. 

Se lasa 1 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.

Se pune capacul si se mai tine 10 min, apoi se aseaza rosiile tocate marunt si cascavalul ras, peste carne.

Se pune capacul si se da jos de pe foc.

Dupa 10 min. este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken parmigiana in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor