Chiftele la cuptor

de biancas76 in Porc, 24 Iun 2010 | 5261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • o jumatate legatura patrunjel
  • 6 catei mari de usturoi
  • 3 oua
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Din toate aceste ingrediente se face un aluat care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.



Intr-o tava de aragaz se pune hartie de copt si din aluat se formeaza bile care se aranjeaza frumos in tava.




Se da la cuptor pentru 45 minute (pana la rumenirea lor).




Sunt excelente!!! e pacat sa nu le incercati.




Si sa nu uitam ca sunt mai "dietetice "cum s-ar spune, nu mai sunt prajite in ulei.




Le-am servit impreuna cu sos de rosii (copii) - de data asta condimentele sosului au fost : cimbru, marar si busuioc- o combinatie foarte aromata.

iar noi, adultii cu sos tzatziki.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

izulika 1

24.06.2010, 23:10

vreau si iooo

Rocsi 1

25.06.2010, 11:19

bun venit...chiar sunt mai sanatoase asa la cuptor

mihaelar63 1

29.06.2010, 23:24

ne bucuram ca mai avem un bucataras de soi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Sarmale- reteta video