Chiftelute cu carne de porc

de oana_pisicutza16 in Porc, 11 Apr 2012 | 61913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 felie de paine
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu carne de porc:

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoare. Se curata usturoiul si se zdrobeste.

Intr-un bol se amesteca carnea, cartofii, usturoiul si ouale.

Felia de paine se inmoaie in apa, se stoarce si se faramiteaza peste carne. Se pun sare si piper dupa gust si se formeaza bilute.

Se pune uleiul la incins, se pun chiftelutele in uleiul incins si se lasa la prajit pana se rumenesc.

Se scot pe un servetel de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei.

Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

cocolina 1

19.04.2012, 17:42

Imi plac mult chftelutele cu usturoi cele facute cu ceapa nu imi plac deloc

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 18:41

ma bucur ca sunt pe placul tau cocolina

Dorela 1

10.11.2013, 19:28

eee sa adaugi mai multe legume (morcov, albituri,chiar si ghimbir ff putin)rase pe cea mai fina parte in cantitati mici...pfff fara cuvinte ce bune ies, cate laude am primit de la toti care au gustat...f mult de muca daar ...delicatese <3

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute din carne de porc