Chiftelute cu carne de porc

de oana_pisicutza16 in Porc, 11 Apr 2012 | 28673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 felie de paine
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu carne de porc:

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoare. Se curata usturoiul si se zdrobeste.


Intr-un bol se amesteca carnea, cartofii, usturoiul si ouale.


Felia de paine se inmoaie in apa, se stoarce si se faramiteaza peste carne. Se pun sare si piper dupa gust si se formeaza bilute.


Se pune uleiul la incins, se pun chiftelutele in uleiul incins si se lasa la prajit pana se rumenesc.


Se scot pe un servetel de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei.


Se pot servi atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

cocolina 1

19.04.2012, 17:42

Imi plac mult chftelutele cu usturoi cele facute cu ceapa nu imi plac deloc

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 18:41

ma bucur ca sunt pe placul tau cocolina

Dorela 1

10.11.2013, 19:28

eee sa adaugi mai multe legume (morcov, albituri,chiar si ghimbir ff putin)rase pe cea mai fina parte in cantitati mici...pfff fara cuvinte ce bune ies, cate laude am primit de la toti care au gustat...f mult de muca daar ...delicatese <3

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute din carne de porc