Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoare. Se curata usturoiul si se zdrobeste.
Intr-un bol se amesteca carnea, cartofii, usturoiul si ouale.
Felia de paine se inmoaie in apa, se stoarce si se faramiteaza peste carne. Se pun sare si piper dupa gust si se formeaza bilute.
Se pune uleiul la incins, se pun chiftelutele in uleiul incins si se lasa la prajit pana se rumenesc.
Se scot pe un servetel de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro