Chiftelute cu carne de porc

de oana_pisicutza16 in Porc, 11 Apr 2012 | 22888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un kg carne de porc tocata
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • O felie de paine
  • Sare, piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu carne de porc:

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoare


Se curata usturoiul si se zdrobeste


Intr-un bol se amesteca carnea, cartofii, usturoiul si ouale


Felia de paine se inmoaie in apa, se stoarce si se faaramiteaza peste carne


Se pune sare si piper dupa gust si se formeaza bilute


Se pune uleiul la incins, se pun chiftelutele in uleiul incins si se lasa la prajit pana se rumenesc


Se scot pe un servetel de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei


Se pot servi atat calde cat si reci

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

cocolina 1

19.04.2012, 17:42

Imi plac mult chftelutele cu usturoi cele facute cu ceapa nu imi plac deloc

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 18:41

ma bucur ca sunt pe placul tau cocolina

Dorela 1

10.11.2013, 19:28

eee sa adaugi mai multe legume (morcov, albituri,chiar si ghimbir ff putin)rase pe cea mai fina parte in cantitati mici...pfff fara cuvinte ce bune ies, cate laude am primit de la toti care au gustat...f mult de muca daar ...delicatese <3

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fleica la tava