Chiftelute de cartofi

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2011 | 32910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • ulei pt prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Se spala legumele si se curata. Cartofii se dau pe razatoarea mare, ceapa, usturoiul, patrunjelul si ardeiul se toaca marunt. Se amesteca ingredientele cu ouale si faina, se potriveste gustul de sare si piper. Cu ajutorul unei linguri pui chiftelutele in ulei incins si le prajesti pe ambele parti pana devin aurii. Le scoti pe hartie absorbanta.


Sunt neasteptat de gustoase si le poti consuma si calde dar si reci.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

marianascarlat 1

21.07.2013, 11:11

babi5 1

21.07.2013, 22:55

Criss 1

21.11.2013, 08:00

Foarte bune. Mie sincer imi plac mai mult chiftelutele din legume decat cele din carne.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai