Chiftelute de dovlecei cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2010 | 6481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei de marime medie
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g branza telemea
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • sare, piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si de samburi si se dau pe razatoarea mare. Se sareaza si se pun la scurs intr-o strecuratoare cam jumatate de ora. Usturoiul se curata si se piseaza. Branza telemea se da pe razatoarea mica. Dovleacul se mai strange in maini scurgandu-se de zeama ramasa, daca este cazul.

Se bate oul si se amesteca cu dovleacul, pesmetul si faina, usturoiul pisat si branza rasa. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se formeaza chiftelutele si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana se rumenesc.Se scot pe un servetel de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute de dovlecei cu branza-0
Chiftelute de dovlecei cu branza-1
Chiftelute de dovlecei cu branza-2
Chiftelute de dovlecei cu branza-3
Chiftelute de dovlecei cu branza-4
Chiftelute de dovlecei cu branza-5

COMENTARII (6)

Teo

Teo 1

06.07.2010, 23:40

Corina, sunt cele mai gustoase chiftelute de sezon si eu am facut de multe ori , delicioase !

nadina73

nadina73 1

07.07.2010, 00:02

corina chiar am dovlecel unu mai mare ce e drept dar sa sti ca am sa fac si eu ca atre bine suna reteta ta ,super nota 10 de la mine

Corinuta

Corinuta 1

07.07.2010, 00:18

Asa e Teo, sunt foarte bune. Nadina succes, multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro