Chiftelute de dovlecel

de alinutza1983 in Dulciuri, 26 Noi 2011 | 6781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cativa dovlecei
  • 100-150 gr branza de oaie/ cas/ cascaval
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1-2 linguri de faina
  • sare, piper
  • verdeata ( am folosit marar)
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

1.Dovleceii bine spalati si curatati , se dau prin ochiurile mari ale razatoarei, apoi se lasa un timp sa lase zeama. Se scurg bine de apa lasata dupa trecerea timpului aferent, apoi amesetacm dovleceii cu branza, ceapa tocata marunt,usturoiul , oul si condimentele. Adaugam si faina pentru omogenizare si , la final verdeata.





2. Intr-o tigaie cu ulei incins punem la prajit compozitia luata cu lingura, intoarcem pe ambele parti si , ulterior scoatem la scurs pe servetele.


3. Se servesc caldute cu rosii sau salata la alegere! yamiiii!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 15:38

yammy

Lau 1

27.11.2011, 16:30

bune

brunetica 1

18.12.2011, 08:40

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel