Chiftelute de legume

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2015 | 22340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • cateva fire patrunjel
  • sare, piper, boia
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume:

Dovleceii, morcovii si cartofii se dau pe razatoare, se sareaza, se lasa putin apoi se storc de zeama. Peste legumele stoarse se adauga ouale, pesmetul, patrunjelul tocat si condimentele. Se amesteca bine , se modeleaza ciftelutele si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe o farfurie in care am pus prosop de hartie pentru a absorbi uleiul.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

05.06.2015, 18:58

Ce chiftele gustoase ai pregatit!

mirela0911 1

07.06.2015, 14:29

Trebuie sa incerc si eu cu legume!

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 20:20

Foarte gustoase!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella