Chiftelute de soia coapte

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Mar 2013 | 6017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g soia
  • o ceapa potrivita
  • o jumatate de morcov
  • 2 cartofi
  • 3 graunti de usturoi
  • marar verde
  • sare, piper dupa gust
  • 80-100 g pesmet
  • 10 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia coapte:

Soia a fost hidratata in apa fierbinte, pusa la scurs de toata apa.Cand a fost stoarsa bine a fost pusa intr-un castron.


Cartoful curatat, dat pe razatoarea mica si stors.


Morcovul dat pe razatoarea mica.


Ceapa curatata, spalata si tocata foarte marunt.


Grauntii de usturoi curatati si zdrobiti prin ciocanul de usturoi.


Toate acestea, impreuna cu uleiul au fost amestecate impreuna cu pesmetul, sare, piper, marar.


Am facut chiftelutele. Le-am asezat intr-o tava pe care inainte am uns-o cu margarina dupa care am pus foaia de copt. Am asezat chiftelutele in tava si le-am dat la cuptor pentru 30-40 minte.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

compozitia trebuie sa fie protrivit de moale

2

chiftelutele sunt crocante la exterior dar moi si pufoase la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alilianaa 1

26.03.2013, 22:34

Rocsi, Ica

Sim0na 1

27.03.2013, 11:57

Cred ca-s bune.. n-am mancat niciodata, poate si ptr ca am eu o reticenta la soia..

alilianaa 1

27.03.2013, 12:51

Merita incercat. Daca au un adaos de cartof nu se mai baga de seama soia.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

ieri la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

Ghiveci de legume(varianta de primavara)

de katty 6

ieri la 19:08

Ardei kapia copt cu sos alb si telemea de oi

de katty 6

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta