Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Cartofii se curăță de coaja si se spală.
Se taie rondele cât mai subtiri si se lasa in apa cca 30 min., pentru a ieși amidonul.
După cele 30 de min, cartofii se scurg de apa si se sterg cu prosoape de bucatarie. Se adauga condimentele pentru cartofi Delikat 100% natural si se amesteca.
Intr-o tigaie inalta se pune ulei la incins. Cand s-a incins uleiul, se adauga cartofii si se lasa cateva minute pana se rumenesc frumos.
1
Cartofii se prajesc in baie de ulei.
2
Nu puneti toți cartofii odată.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola