Chocolate moelleux

de RuxyRux in Prajituri, 4 Sep 2013 | 3665 vizualizari

 

...sau cele mai delicioase prajiturele cu ciocolata :)...pot spune chiar, ca sunt...perfecte :)...daca iubiti ciocolata atunci sigur vor satisface apetitul vostru pe deplin :)...si inca ceva...merg perfect langa o cafea buna la micul dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 240 gr unt( 85%)
  • 240 gr ciocolata neagra( 75% cacao)
  • 175 gr zahar brun sau 150 gr daca alegeti sa le pudrati cu zahar la sfarsit
  • 100 gr faina
  • 7 oua
  • vanilie
Portii: 23
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate moelleux:

Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Dupa ce se topeste se lasa deoparte.


Se pune la mixer untul moale, se mixeaza 1 minut, se adauga zaharul, vanilia si se mai mixeaza pana zaharul se topeste.


Se adauga ouale rand pe rand, mixam dupa fiecare.


Ciocolata se adauga usor la amestec.


Adaugam si faina si mixam bine.


Ungem formele( silicon) cu ulei( unt)si punem compozitia cu lingurita, cam pe trei sferturi.


Coacem prajiturile la 210 grade.


Daca le dorim cu lava( sa curga) le lasam numai 8 minute. Daca le dorim moi doar deasupra le lasam 10 minute.Alegeti sa le lasati la copt in functie de cum va plac :)


Sunt absolut senzationale, va promit :)


 

TIPS-URI

1

daca va plac cu gust usor de caramel adaugati doua linguri de sirop de artar in compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate moelleux" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

RuxyRux 1

05.09.2013, 12:07

Kuki scumpa...sa stii ca da...iti multumesc, esti mereu o dulce si-o draguta

Lau 1

06.09.2013, 22:30

RuxyRux 1

15.09.2013, 18:45

Sunt minunate Lau nu am mancat briose mai bune pentru ca tot un fel de briose sunt...multumesc! acum le am la cuptor din nou se fac rapid si sunt un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata