Churros

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iul 2013 | 8316 vizualizari

 

By Anamaria Cook

 

INGREDIENTE

  • 120 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 150 gr faina
  • 1 praf sare
  • 125 gr unt
  • 4 oua
  • 1 lingura zahar
  • ciocolata topita ptr servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Churros:

Punem la fiert la foc mediu, laptele,apa,untul si zaharul.

Cand amestecul incepe sa fiarba se inchide focul.Se adauga toata faina si se amesteca cu ajutorul unui mixer pana ce va avea consistenta unei mamaligi.

Lasam sa se raceasca putin si apoi adaugam pe rand ouale.Dupa fiecare ou amestecam foarte bine.Nu se adauga urmatorul ou pana ce primul ou nu a fost amestecat bine in compozitie.

Trebuie sa avem un aluat moale si lipicios.

Punem aluatul intr-un posh.

La foc potrivit punem o tigaie cu ulei.Cand acesta e incins punem din compozitie .Eu am format bastonase turnind din posh in uleiul incins.

Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se scot pe un servet de hartie si se servesc cu ciocolata topita .Eu am folosit ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Churros" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Churros