Ciorba ardeleneasca cu tarhon

de Floryella78 in Ciorbe, 14 Mai 2016 | 3342 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, renumita in bucataria ardeleneasca.

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc de preferinta afumata, (piept in cazul meu )
  • 2 morcovi
  • O bucata radacina telina
  • O ceapa
  • Un ardei rosu sau verde
  • 4 cartofi
  • 2 pumni de orez
  • 250 gr smantana grasa
  • 2 galbenusuri de ou
  • Tarhon murat in otet
  • Sare,otet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca cu tarhon:

Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu in pic de sare. Intr-o tigaie incinsa se pune un pic de ulei si se adauga morcovul ceapa si telina curatate si date pe razatoarea mare. Se calesc un pic apoi adaugam si ardeiul razuit. Calim un pic apoi dam tigaia deoparte. Cand carnea este pe jumatate fiarta punem legumele calite in ciorba si orezul,lasam sa fiarta 10 minute apoi adaugam cartofii curatati si taiati cubulete si tarhonul tocat. Potrivim de sare si cand au fiert cartofii punem otet dupa gust si luam oala deoparte de pe foc. Intr-un bol amestecam smantana cu galbenusurile, luam apoi ciorba fierbinte cu polonicul si punem peste smantana amestecam apoi turnam smantana in oala cu ciorba amestecam. Ciorba este gata.

 

TIPS-URI

1

Legumele se pot taia cubulete in loc sa fie razuite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.05.2016, 22:23

Rahela Velicu 1

16.05.2016, 09:27

Panacris 1

21.05.2016, 22:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii