Ciorba ardeleneasca cu tarhon

de Floryella78 in Ciorbe, 14 Mai 2016 | 2983 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, renumita in bucataria ardeleneasca.

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc de preferinta afumata, (piept in cazul meu )
  • 2 morcovi
  • O bucata radacina telina
  • O ceapa
  • Un ardei rosu sau verde
  • 4 cartofi
  • 2 pumni de orez
  • 250 gr smantana grasa
  • 2 galbenusuri de ou
  • Tarhon murat in otet
  • Sare,otet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca cu tarhon:

Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu in pic de sare. Intr-o tigaie incinsa se pune un pic de ulei si se adauga morcovul ceapa si telina curatate si date pe razatoarea mare. Se calesc un pic apoi adaugam si ardeiul razuit. Calim un pic apoi dam tigaia deoparte. Cand carnea este pe jumatate fiarta punem legumele calite in ciorba si orezul,lasam sa fiarta 10 minute apoi adaugam cartofii curatati si taiati cubulete si tarhonul tocat. Potrivim de sare si cand au fiert cartofii punem otet dupa gust si luam oala deoparte de pe foc. Intr-un bol amestecam smantana cu galbenusurile, luam apoi ciorba fierbinte cu polonicul si punem peste smantana amestecam apoi turnam smantana in oala cu ciorba amestecam. Ciorba este gata.

 

TIPS-URI

1

Legumele se pot taia cubulete in loc sa fie razuite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.05.2016, 22:23

noiinbucatarie 1

16.05.2016, 09:27

Panacris 1

21.05.2016, 22:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan