Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
a iesit o minunatie de ciorbita,sursa de inspiratie http://www.e-retete.ro/retete/ciorba-de-porc-ardeleneasca
Se pune carnea de porc in apa la fiert. Legumele se dau pe razatoarea mare, ardeiul il taiem cubulete, iar ceapa o dam pe razatoarea mica si le punem in ulei de masline la calit. Se adauga 1 lingura de orez, se lasa cateva minute dupa care se adauga totul in oala de ciorba, adaugam si 2 linguri de vegeta, leustean si piper alb. Carnea cand a fiert se scoate si se taie cubulete. Intr-un castron se pune 1 lingura de faina, se subtiaza cu apa, dupa care se adauga cate 1 polonic de ciorba, se amesteca incet, se adauga si smantana si borsul maggic. Se adauga compozitia in oala de ciorba amestecandu-se incet. Se adauga tarhonul si putin otet(din tarhon). La sfarsit punem patrujelul proaspat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult