Ciorba cu perisoare de curcan

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 20 Noi 2011 | 14886 vizualizari

 

Vroiam sa prepar o ciorbita rapida si gustoasa.
Cu un ochi la Tv ,ideea mi-a fost data de celebrul Michael Chiarello care prepara ceva tocatura intr-un mod original [ a adaugat lapte si pesmet]
Hi, hi le-as putea numi perisoare Michael !!!
Eu am fost multumita de rezultat ,daca doriti testati si voi !!!
Ciorba este prezentata intr-una din frumoasele farfurii pe care le am de la bunica din partea tatei adica de la ,, maica ''.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 4 linguri pasta  gogosari
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  •  2 linguri tarhon in otet
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper

pt perisoare

  • 500 gr carne curcan tocata
  • 1 ou
  •  sare
  • piper
  • 2 linguri verdeata
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ceapa tocata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de curcan:

Morcovul , radacina de patrunjelsi ceapa se curata , se spala ,se razuiesc si se trag usor in ulei [2 min]


Se pune pasta de gogosari si 3 l apa .Se sareaza cu 1 lingurita de sare .


Se amesteca carnea de curcan ,cu ou , sare, piper ,ceapa tocata ,patrunjel , lapte si pesmet . See formeaza mici perisoare rotunde care se pun la fiert cand ciorba a inceput sa clocoteasca.


In 10 min ciorba e aproape gata , trebuie doar sa o asezonati cu sare , piper , smantana , verdeata si tarhon in otet.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Veti putea forma mai usor perisoarele daca va puneti in palme cateva picaturi de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Teo 1

23.11.2011, 22:47

am sorbit-0 din priviri, mi-a placut!

Bya Ralu 1

28.01.2013, 12:52

ce-mi place cum arata

Bya Ralu 1

30.01.2013, 14:52

foarte buna a iesitam facut-o si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare