Ciorba cu perisoare de curcan

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 20 Noi 2011 | 13432 vizualizari

 

Vroiam sa prepar o ciorbita rapida si gustoasa.
Cu un ochi la Tv ,ideea mi-a fost data de celebrul Michael Chiarello care prepara ceva tocatura intr-un mod original [ a adaugat lapte si pesmet]
Hi, hi le-as putea numi perisoare Michael !!!
Eu am fost multumita de rezultat ,daca doriti testati si voi !!!
Ciorba este prezentata intr-una din frumoasele farfurii pe care le am de la bunica din partea tatei adica de la ,, maica ''.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 4 linguri pasta  gogosari
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  •  2 linguri tarhon in otet
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper

pt perisoare

  • 500 gr carne curcan tocata
  • 1 ou
  •  sare
  • piper
  • 2 linguri verdeata
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ceapa tocata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de curcan:

Morcovul , radacina de patrunjelsi ceapa se curata , se spala ,se razuiesc si se trag usor in ulei [2 min]


Se pune pasta de gogosari si 3 l apa .Se sareaza cu 1 lingurita de sare .


Se amesteca carnea de curcan ,cu ou , sare, piper ,ceapa tocata ,patrunjel , lapte si pesmet . See formeaza mici perisoare rotunde care se pun la fiert cand ciorba a inceput sa clocoteasca.


In 10 min ciorba e aproape gata , trebuie doar sa o asezonati cu sare , piper , smantana , verdeata si tarhon in otet.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Veti putea forma mai usor perisoarele daca va puneti in palme cateva picaturi de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Teo 1

23.11.2011, 22:47

am sorbit-0 din priviri, mi-a placut!

Bya Ralu 1

28.01.2013, 12:52

ce-mi place cum arata

Bya Ralu 1

30.01.2013, 14:52

foarte buna a iesitam facut-o si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare- reteta video