Ciorba de cartofi cu carne de porc

de Kori in Supe/Ciorbe, 16 Oct 2011 | 60483 vizualizari

 

Afara era un vant rece, asa ca mergea foarte bine o ciorba calda si consistenta. La mine ciorbele sunt mereu o improvizatie :) Bine ca mi-am facut pagina asta ca sa gasesc reteta daca mai vreau sa fac, ca foarte gustoasa a iesit! Desi ma tem ca tot mai scot sau pun eu ceva, ca nu pot altfel:))

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 400-500 gr carne porc cu os (oase)
  • 2 cepe
  • 2 ardei (unu galben si unu rosu)]
  • 2 morcovi mai mari
  • 1 conserva rosii cuburi in suc de rosii
  • 1 varza mica, mica 
  • delikat
  • 3 cuburi concentrat de vita
  • tarhon 
  • patrunjel verde 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de porc:

Carnea am spalat-o bine si am tinut-o in apa rece putin, apoi am taiat-o in bucati mici. Morcovii i-am taiat rondele mai grosute si ceapa fideluta.Carnea, ceapa si morcovii i-am pus in oala la calit cu f putin ulei.

Dupa ce s-au calit am adaugat apa pana la jumatate si am lasat sa fiarba 20-25 min, pana cand carnea a fost fiarta.

Intre timp am curatat cartofii si i-am taiat bucatele, ardeii fidelute, varza fideluta si dupa ce a fost fiarta carnea le-am adaugat pe toate in oala, am pus si conserva de rosii, cele 3 cuburi de vita, putina sare, piper si am adaugat apa cat sa fie de consistenta unei ciorbe.

Am lasat sa fiarba inca vreo 20 min, pana cand au fost gata cartofii si varza.

Se gusta si daca e nevoie se mai aduga delikat de legume sau sare dupa gust. Cand e gata se adauga tarhonul si patrunjelul verde tocat marunt si se mai da 2-3 clocote.

A fost delicioasa si chiar ne-a incalzit (mai ales ca am servit-o toti fierbinte!)

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana si ardei iuti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

Reteta de arpacas cu legume, de post

de Ksenya 5

pe 09.03 la 15:30

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zurek - ciorba poloneza