Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cartofii se curata, se spala, se taie. Ardeiul, morcovul, ceapa si rosiile se curata si se toaca.
In oala de ciorba se pune la incins uleiul. Cand este gata se pune ceapa, morcovul, ardeiul. Se pune sare. Se lasa sa se caleasca putin si se adauga cartofii. Se amesteca bine pret de 2-4 minute dupa care completam cu apa. Cand legumele au fiert se adauga rosiile taiate cuburi. Se lasa sa fiarba bine si la final se pune zeama de varza. Dupa ce da in clocot se pune fideaua. Se mai lasa la fiert 3-4 minute si se opreste focul. Se presara leustean verde tocat.
Pofta buna!
1
punem cu precautie sare la inceput deoarece zeama de varza este sarata poate accentua gustul.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult