Ciorba de cartofi cu zeama de varza

de alilianaa in Ciorbe, 20 Iul 2013 | 5820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 3 cepe rosii
  • un ardei
  • 6 rosii
  • 1 l zeama varza
  • 200 ml ulei
  • sare dupa gust
  • leustean verde
  • 2 rondele de fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu zeama de varza:

Cartofii se curata, se spala, se taie. Ardeiul, morcovul, ceapa si rosiile se curata si se toaca.


In oala de ciorba se pune la incins uleiul. Cand este gata se pune ceapa, morcovul, ardeiul. Se pune sare. Se lasa sa se caleasca putin si se adauga cartofii. Se amesteca bine pret de 2-4 minute dupa care completam cu apa. Cand legumele au fiert se adauga rosiile taiate cuburi. Se lasa sa fiarba bine si la final se pune zeama de varza. Dupa ce da in clocot se pune fideaua. Se mai lasa la fiert 3-4 minute si se opreste focul. Se presara leustean verde tocat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

punem cu precautie sare la inceput deoarece zeama de varza este sarata poate accentua gustul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alilianaa 1

20.07.2013, 19:45

Laura, Ela- zeama de varza este proaspata, pusa saptamanile trecute, Rocsi

Panacris 1

20.07.2013, 21:50

Tare bună!

diaconta 1

20.07.2013, 22:16

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu smantana si tarhon