Ciorba de cartofi cu zeama de varza

de alilianaa in Ciorbe, 20 Iul 2013 | 5240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 3 cepe rosii
  • un ardei
  • 6 rosii
  • 1 l zeama varza
  • 200 ml ulei
  • sare dupa gust
  • leustean verde
  • 2 rondele de fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu zeama de varza:

Cartofii se curata, se spala, se taie. Ardeiul, morcovul, ceapa si rosiile se curata si se toaca.


In oala de ciorba se pune la incins uleiul. Cand este gata se pune ceapa, morcovul, ardeiul. Se pune sare. Se lasa sa se caleasca putin si se adauga cartofii. Se amesteca bine pret de 2-4 minute dupa care completam cu apa. Cand legumele au fiert se adauga rosiile taiate cuburi. Se lasa sa fiarba bine si la final se pune zeama de varza. Dupa ce da in clocot se pune fideaua. Se mai lasa la fiert 3-4 minute si se opreste focul. Se presara leustean verde tocat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

punem cu precautie sare la inceput deoarece zeama de varza este sarata poate accentua gustul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alilianaa 1

20.07.2013, 19:45

Laura, Ela- zeama de varza este proaspata, pusa saptamanile trecute, Rocsi

Panacris 1

20.07.2013, 21:50

Tare bună!

diaconta 1

20.07.2013, 22:16

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat