Ciorba de curcan

de La Ancuta in Ciorbe, 14 Noi 2010 | 10924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de curca (gat, aripi, spate sau ce aveti)
  • 1ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina nu prea mare
  • 2 ardei grasi
  • bulion sau pasta de tomate
  • 1/2 litru zeama de varza (sau bors)
  • 2 maini taitei de casa
  • leustean
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se lasa sa fiarba trei sferturi de ora.

Legumele se taie marunt si se adauga peste carne. Se mai adauga apa daca este nevoie si se mai lasa sa fiarba. Se adauga apoi bulionul sau pasta de tomate si zeama de varza.

Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga taiteii si se mai lasa sa fiarba putin iar apoi se adauga cimbrul si leusteanul. Se potriveste ciorba de sare si piper si se stinge focul. Se poate sa nu mai trebuiasaca sare, zeama de varza fiind sarata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 450 lei
1099.99 lei
649.99 lei

COMENTARII (14)

La Ancuta 1

21.11.2010, 20:27

Rocsi

La Ancuta 1

21.11.2010, 20:28

Serveste-te cu incredere Sylvia

La Ancuta 1

21.11.2010, 20:28

Multumesc Miuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de prajitura Duo

ieri la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

Reteta de chifle cu lapte

pe 04.06 la 23:18

Reteta de placinte cu faina fara gluten

pe 31.05 la 13:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors des de peste