Ciorba de curcan

de La Ancuta in Ciorbe, 14 Noi 2010 | 7021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de curca (gat, aripi, spate sau ce aveti)
  • 1ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina nu prea mare
  • 2 ardei grasi
  • bulion sau pasta de tomate
  • 1/2 litru zeama de varza (sau bors)
  • 2 maini taitei de casa
  • leustean
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se lasa sa fiarba trei sferturi de ora.


Legumele se taie marunt si se adauga peste carne. Se mai adauga apa daca este nevoie si se mai lasa sa fiarba. Se adauga apoi bulionul sau pasta de tomate si zeama de varza.


Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga taiteii si se mai lasa sa fiarba putin iar apoi se adauga cimbrul si leusteanul. Se potriveste ciorba de sare si piper si se stinge focul. Se poate sa nu mai trebuiasaca sare, zeama de varza fiind sarata.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

La Ancuta 1

21.11.2010, 20:27

Rocsi

La Ancuta 1

21.11.2010, 20:28

Serveste-te cu incredere Sylvia

La Ancuta 1

21.11.2010, 20:28

Multumesc Miuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare- reteta video