Ciorba de curcan cu taitei

de La Ancuta in Ciorbe, 14 Noi 2010 | 14700 vizualizari

 

Daca si tu esti fan ciorbe, ramai alaturi de mine sa vezi cum se face Ciorba de curcan.
Pentru reteta de ciorba de curcan cu taitei ai nevoie de carne, ceapa, morcov, taitei, verdeturi.
Ciorba de curcan merge de minune in orice anotimp si-n orice zi ai nevoie de-o ciorba ca la mama acasa!

 

INGREDIENTE

Ingrediente Ciorba de curcan cu taitei

  • 1ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina nu prea mare
  • 2 ardei grasi
  • bulion sau pasta de tomate
  • 1/2 litru zeama de varza (sau bors)
  • 2 maini taitei de casa
  • leustean
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu taitei:

Iata cum se prepara - Ciorba de curcan cu taitei

Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se lasa sa fiarba trei sferturi de ora.

Legumele se taie marunt si se adauga peste carne. Se mai adauga apa daca este nevoie si se mai lasa sa fiarba. Se adauga apoi bulionul sau pasta de tomate si zeama de varza.

Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga taiteii si se mai lasa sa fiarba putin iar apoi se adauga cimbrul si leusteanul. Se potriveste ciorba de sare si piper si se stinge focul. Se poate sa nu mai trebuiasaca sare, zeama de varza fiind sarata.

Pofta buna!

Daca alegi s-o pregatesti cu Bors, ai aici reteta - Bors de casa, iar daca vrei sa faci taitei, uite cum ii facem noi - Taitei de casa cu ou

Alta reteta buna de ciorba gasesti aici Ciorba taraneasca de porc

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat si piept de curcan.