Ciorba de dragavei

de ela in Ciorbe, 9 Apr 2011 | 22675 vizualizari

 

vitaminizarea de primavara....

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceapa verde,
  • 2 morcovi,
  • 1/2 kg dragavei,
  • 3 linguri pasta de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta de legume,
  • 1 rosie,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • bors,
  • 1 ardei gras,
  • 100 gr orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dragavei:

Curatam morcovul si il taiem marunt.Ceapa verde o taiem rondele.Curatam ardeiul si il taiem cubulete.Punem legumele in putin ulei si calim cateva minute,apoi adaugam 1,5l apa si lasam sa inceapa sa fiarba,adaugam orezul si rosia decojita si taiata cubulete,sare,piper si vegeta dupa gust si lasam pe foc 20minute.

Dragaveiul il spalam,il curatam de codite si il tocam marunt.Il adaugam in ciorba,punem si pasta de rosii si lasam sa fiarba 10 minute.Spre sfarsit adaugam bors dupa gust,mai condimentam daca trebuie.Oprim focul si presaram patrunjel si leustean tocat.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dragavei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui