Ciorba de fasole cu os afumat, la Crock-Pot

de ancutsa in Slow Cooking, 3 Oct 2016 | 649 vizualizari

 

Ieri m-am gandit sa incerc o reteta sanatoasa, gatita lent, asa ca am testat o ciorba de fasole la crock-pot, a iesit foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras;
  • Sare si piper dupa gust;
  • 4 costite afumate;
  • 4 linguri de rosii cubulete la cutie;
  • O lingura de bulion;
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu os afumat, la Crock-Pot:

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.


A doua zi, se pun in vasul de la aparatul Crock-Pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, bulionul, rosiile si se acopera cu apa de 2 degete peste nivelul ingredientelor.


Aparatul l-am pus pe un fund si pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.


Totul a durat cam 6 ore, pe nivelul high.



Portii: 4



Pofta Buna!




Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/10/ciorba-de-fasole-cu-os-afumat-la-crock.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu os afumat, la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ancutsa 1

04.10.2016, 11:18

Va multumesc frumos, dragi bucatarasi!

anca_rm 1

05.10.2016, 09:50

zilele astea m-a gandit si eu ca fac , tare buna

ancutsa 1

20.10.2016, 14:59

Anca, asa este, multumesc pentru vizita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade