Ciorba de fasole pastai

de Zamfira in Ciorbe, 29 Mar 2012 | 4091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole verde păstai
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1/2 gulie
  • 1 ardei
  • 1 roşie
  • tarhon în oţet
  • pătrunjel verde
  • sare
  • 4 linguri bulion
  • puţin ulei de măsline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Se curăţă legumele, se taie cubuleţe şi se vor pune la fiert împreună cu fasolea păstăi. Apoi adăugăm tarhonul, pătrunjelul şi puţin ulei de măsline.

Când legumele au fiert, adăugăm bulionul.Lăsăm ciorba să mai fiarbă 5 minute.

Se poate servi cu ardei iute, ceapă roşie şi smântână.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Zamfira 1

29.11.2012, 21:28

babi5 1

18.06.2013, 12:53

Bunaaaaaaaaa!!

Krystyan Trendy 1

22.11.2013, 10:07

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L