Una dintre preferatele mele
Punem afumatura la fiert in apa.
Intre timp se spala si se curate fasolea si morcovi si se taie cubulete.
Dupa ce a fiert putin afumatura punem fasolea si morcovii.
Ceapa o curatam si o punem si pe ea in ciorba sa fiarba.
Pentru rantas se pune o lingura jumatate de faina sa se prajeasca in ulei si se stinge cu bullion.
Cand s-au fiert legumele si carnea se pune rantasul si frunzele de patrunjel.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro