Ciorba de gaina

de Micutza Luana in Ciorbe, 6 Mai 2014 | 6018 vizualizari

 

Am primit de la bunica, o gaina de casa si ce-i mai bun decat o ciorbica :)

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 1 gaina de tara
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardi rosu
  • taietei
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 cub de Maggi Bouillon
  • pasta de rosii (eu am avut facuta in casa )
  • patrunjel
  • bors (facut in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina:

Eu am avut gaina direct curatata si portionata, asa ca intai, punem carnea la fiert si spumam cand este necesar.


Intre timp, curatam legumele, le taiem marunt si le calim in putin ulei.


Adaugam peste carne si lasam sa fiarba .


Cand legumele sunt fierte, adaugam si cartofii curatati si taiati cubulete, impreuna cu bulionul. Adaugam si borsul dupa gust (l-am fiert separat inainte de a adauga in ciorba). La urma, adaugam si taitei, nu foarte multi .Potrivim cu sare, piper si vegeta dupa gust.


Cand s-au fiert, tragem de pe foc si adaugam patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

JulyCris 1

07.05.2014, 16:47

Preferata mea!

Micutza Luana 1

07.05.2014, 20:42

criss

Micutza Luana 1

07.05.2014, 20:42

july muahh

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci pleurotus si piept de pui