Ciorba de lascute

de mirela0911 in Ciorbe, 9 Ian 2011 | 5383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • piept presat afumat sau kaiser
  • paste fainoase patratele
  • sare, boia
  • 1 galbenus de ou
  • smantana
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de lascute:

Se curata morcovii si ceapa si se taie cubulete. Pieptul presat la fel se taie in cubulete si se pun toate la calit in 3-4 lg ulei timp de 5 minute. Se sting cu apa fierbinte si se lasa la fiert. Intre timp se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert morcovul se adauga pastele fainoase, se lasa sa mai dea 1-2 clocote si se ia de pe foc. Dupa ce s-a mai potolit ciorba, se adauga galbenusul batut cu 4 lg smantana si un pic de boia si se acreste cu otet dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de lascute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

DIANA B 1

11.01.2011, 15:17

Wow , am venit repede , repede sa vad reteta ( fara ochelari ) si-am citit ,,ciorba de lacuste , vai mama mea , tare-i rau sa fii si batran si cu vederea scurta
Acum am inteles si ce-s lascutele ...place

mihaita27ro 1

09.03.2012, 13:43

unde e tarhonul ?

Lau 1

09.03.2012, 13:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec