Ciorba de miel

de Oana in Ciorbe, 20 Apr 2009 | 18244 vizualizari

 

Nu putea sa lipseasca de la masa de Pasti! Ciorba de miel este foarte racoritoare, facuta cu bors proaspat de casa si cu multe verdeturi.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel (coaste, sira, cap)
  • 3 morcovi
  • un pastarnac
  • o jumatate de telina
  • un ardei gras
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 legaturi de loboda verde
  • o legatura de untisor
  • o mana de orez
  • un litru de bors proaspat
  • o cutie de rosii in bulion
  • un ou
  • o legatura de leustean
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Aceasta reteta de ciorba de miel este numai buna de pus pe masa de Pasti. Iata cum se prepara:


Carnea se curata bine de piele si grasime, se spala cu apa rece si da intr-un clocot. Se spala iar de spuma si se pune la fiert. Dupa ce clocoteste bine se adauga legumele taiate marunt.


Loboda si untisorul se spala si se oparesc cu apa clocotita, apoi se scurg si se toaca marunt.



Cand legumele au fiert se adauga in ciorba orezul. Urmeaza borsul si rosiile maruntite. La final se adauga loboda si untisorul si se mai lasa cateva clocote.



Se bate un ou deasupra, sa se faca zdrente si se presara leusteanul tocat fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

DIANA B 1

09.04.2015, 09:59

... si servita cu un kg de smantana , pfoai , sa-ti bati copchii (daca-i ai ) (glumesc )

Oana 1

09.04.2015, 15:09

O sa mancam mai degraba cu un iaurt grecesc cu grasime mai putina, ca sa nu ne cada greu ciorbita

Panacris 1

10.04.2015, 20:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel