Ciorba de miel reteta

de nico15 in Ciorbe, 30 Apr 2011 | 3629 vizualizari

 

 Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1.5-2 kg carne de miel(capatana, coada,sira)
  • 3 morcovi
  • 1 telina mai mare
  • 1-2 cepe
  • 7-8 L de apa
  • 2 plicuri de bors Magic
  • 3 oua
  • 100 g de orez
  • 100 ml de smantana lichida
  • sare
  • piper alb
  • 1-2 legaturi de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

 Se curata leguminoasele si se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu ceapa. Carnea se spala si se va portiona corespunzator, se spala din nou dupa care se va pune la fiert.
Se va spumui dupa care se continua fierberea, se va arunca apa murdara si punem din nou la fiert intr-o oala cu apa curata carnea si reincepem fierberea. Cand observam ca furculita patrunde in carne putem sa adaugam si legumele care vor fierbe impreuna cu carnea. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, se adauga orezul, sarea si piper alb.
Aproape de sfarsit se borsul se lasa sa mai dea intr-un clocot, iar la sfarsit se adauga leusteanul tocat.
Se bat ouale impreuna cu smantana lichida, se ia oala de pe foc se lasa sa se raceasca un pic si se vor adauga ouale si smantana.
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din gat de curcan