Ciorba de miel

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 12 Apr 2012 | 2158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati carne de miel cu os
  • 8 legaturi de ceapa verde,
  • 1,5 litru bors,
  • o legatura leustean (merg chiar si 2),
  • 1 buc ou,
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Carnea de miel, se spala si se pregatesc bucatile de carne cat pentru o portie. Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand da in fiert, va face spuma si aceasta se va lua.


Intre timp se pregateste ceapa verde. Se spala si se va toca marunt atat parta alba cat si cea verde. Se adauga si ea in oala, si se va lasa la fiert pana cand este gata carnea. Fiind miel (atat de fraged), se va fierbe in maxim 30 minute.


Borsul il fierbem separat si dupa aceea il adaugam peste carne. In caz ca nu este destul de acru, putem folosi si o jumatate de lamaie stoarsa.


Intr-un castronel batem oul si adaugam cate putina zeama din oala, amestecand sa nu se coaguleze (fiind apa fierbinte). La sfarsit adaugam leusteanul tocat marunt si potrivim de sare.


Bon Appetit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:08

buna ciorba

Sim0na 1

13.04.2012, 22:29

Buna rau! Abia astept sa pap..

jolygina 1

14.05.2012, 20:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel