Ciorba de miel

de Panacris in Ciorbe, 14 Apr 2012 | 2764 vizualizari

 

O alta delicatesa!:)

 

INGREDIENTE

  • carne de miel 700 g.,
  • morcovi 3 bucati,
  • pastarnac 1 bucata,
  • telina 1/2 bucata,
  • ceapa galbena,
  • sare iodata,
  • oua 3 bucati,
  • leustean 1 legatura,
  • smantana 300 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Carnea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare, cca. 20 de minute, la foc mediu. Cand a dat primul clocot se spumeaza.


Intre timp se curata ceapa si zarzavaturile, se dau pe razatoare si se calesc in apa cu putin ulei, cca 15 minute, la foc mic. Se adauga la supa de carne, zarzavaturile caloit si 1/2 de legatura de leustea, netocata (la final se scoate din ciorba!), se asezoneaza de sare si piper si se mai lasa la fiert la foc mediu cca. 30 de minute.


Inainte de servire, se incinge ciorba, ouale se amesteca cu smantana si se adauga la ciorba fierbinte , oprindu-se focul. Se serveste fierbinte si presarata cu leustean tocat marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

marcela1979 1

15.04.2012, 23:24

vin si eu la o portie

Panacris 1

16.04.2012, 09:01

Multumesc pentru aprecieri!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:44

buna,buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta