Ciorba de miel reteta

de Panacris in Ciorbe, 14 Apr 2012 | 4970 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • carne de miel 700 g.,
  • morcovi 3 bucati,
  • pastarnac 1 bucata,
  • telina 1/2 bucata,
  • ceapa galbena,
  • sare iodata,
  • oua 3 bucati,
  • leustean 1 legatura,
  • smantana 300 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare, cca. 20 de minute, la foc mediu. Cand a dat primul clocot se spumeaza.

Intre timp se curata ceapa si  zarzavaturile, se dau pe razatoare si se calesc in apa cu putin ulei, cca 15 minute, la foc mic. Se adauga la supa de carne, zarzavaturile caloit si 1/2 de legatura de leustea, netocata (la final se scoate din ciorba!), se asezoneaza de sare si piper si se mai lasa la fiert la foc mediu cca. 30 de minute.

Inainte de servire, se incinge ciorba, ouale se amesteca cu smantana si se adauga la ciorba fierbinte , oprindu-se focul. Se serveste fierbinte si presarata cu leustean tocat marunt. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

15.04.2012, 23:24

vin si eu la o portie

Panacris 1

16.04.2012, 09:01

Multumesc pentru aprecieri!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:44

buna,buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de pui