Ciorba de miel

de MotanLaOale in Ciorbe, 6 Mai 2013 | 8110 vizualizari

 

La cumparare de miel am primit si capul asa ca am fost nevoit sa fac si ciorba. Este foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne si oase de miel pentru ciorba
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 3 legaturi ceapa verde
  • burs
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Carnea se curata, se spala bine si se pune la fiert.


Dupa primul clocot se schimba apa si se fiarbe inca 30-35 minute.


Cand este facuta carnea se scoate separat.


Zarzavatul se curata, se toaca si se caleste 3-4 minute in ulei, intr-o oala,


Se pune vegeta, piper.


Se adauga zeama in care a fiert carnea si se fierbe 20-25 minute.


Cand legumele sunt fierte se adauga carnea, bors dupa gust si se mai fierbe 10 minute.


Se adauga verdeata tocata, se gusta de sare si acru, se mai da un clocot si se opreste focul.


Dupa 2-3 minute se amesteca galbenusurile cu smantana si cu 2-3 polonice de ciorba fierbinte si se toarna in oala.


Se amesteca bine si este gata.


Se serveste fierbinte cu ceapa sau usturoi verde.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Se pot pune si taitei de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

28.11.2013, 20:52

sebirizescu 1

19.04.2014, 11:13

MotanLaOale 1

19.04.2014, 12:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă ciobănească de miel