Ciorba de miel

de Constelatialeu in Ciorbe, 19 Apr 2014 | 996 vizualizari

 

Baietii mei nu servesc behaite,dar eu tot mi-am facut damblaua cu o ciorbita de mielut.Daca-i Paste ,mielul e rege pe masa,ca la masa stam noi pacatosii...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne miel pentru ciorba-sira,coada,picior
  • 3 cepe uscate
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 700 ml bors
  • 50 g orez
  • sare
  • 1 ou
  • 1 legatura leustean
  • smantana optional....nu-mi place cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Portionam in bucati potrivite carnea,o spalam si o punem la fiert ,in 4 l apa ,cu putina sare.Cat fierbe carnea pregatim legumele,curatam si radem morcovul,patrunjelu si pastarnacul,ardeiul il taiem marunt,la fel si ceapa.


Cand incepe sa fiarba apa,avem grija sa luam spuma formata ca zeama sa ramana limpede.Fiind miel,are carnea cruda si fierbe destul de repede.


Spre final adaugam legumele si orezul,lasam sa fiarba si adaugam borsul.Lasam sa dea in clocot,tragem oala de pe foc,batem un ou si il adaugam in ciorba,presaram leustean verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

babi5 1

19.04.2014, 18:47

;-bd

Rocsi 1

19.04.2014, 20:09

Im trimit pe prietenul meu la tine ca el pofteste la o portie

Satisfyyourcravings 1

20.04.2014, 16:24

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cap de miel - ciorba nr. 100-