Ciorba de Miel

de Valyvalentyna in Supe/Ciorbe, 20 Apr 2014 | 1060 vizualizari

 

FFFFF...Bun..!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel,
  • 1 morcov,
  • 1 legatura de radacina de patrunjel,
  • 1 legatura stevie,
  • 1 legatura lobada,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 ou pt dres ciorba,
  • 3-4 linguri smintina grasa,
  • 1 lingura de sare,
  • 1 l bors din tarite de griu,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 legatura leustean,
  • 4-5 linguri de faina pt taietei de casa+1 ou,
  • ardei gras,
  • 2 linguri pasta de tomate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de Miel:

Spalam carnea bine o punem la fiert cind da in fiert luam spuma adaugam sarea o lasam sa mai dea in citeva clocote. Apoi punem morcovul si radacina de patrunjel mai lasam 5 min ca sa fiarba legumele dupa care adaugam ceapa verde toate verdeturile si pasta de tomate. Separat fierbem borsul il adaugam in ciorba si mai lasam sa dea in fiert 3 min si apoi adaugam taietei de casa.


Dupa ce taietei sunt fierti dregem ciorba cu oul si smintina si mai adaugam si un pic de leustean verde tocat marunt.


Pofta buna !!

 

TIPS-URI

1

Puteti pune orice carne doriti. Se mai poate servi cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de Miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

20.04.2014, 21:05

O ciorbita foarte buna!

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 22:42

Multumesc Bunica

Panacris 1

22.04.2014, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă ciobănească de miel