Ciorba de Miel

de Valyvalentyna in Supe/Ciorbe, 20 Apr 2014 | 921 vizualizari

 

FFFFF...Bun..!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel,
  • 1 morcov,
  • 1 legatura de radacina de patrunjel,
  • 1 legatura stevie,
  • 1 legatura lobada,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 ou pt dres ciorba,
  • 3-4 linguri smintina grasa,
  • 1 lingura de sare,
  • 1 l bors din tarite de griu,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 legatura leustean,
  • 4-5 linguri de faina pt taietei de casa+1 ou,
  • ardei gras,
  • 2 linguri pasta de tomate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de Miel:

Spalam carnea bine o punem la fiert cind da in fiert luam spuma adaugam sarea o lasam sa mai dea in citeva clocote. Apoi punem morcovul si radacina de patrunjel mai lasam 5 min ca sa fiarba legumele dupa care adaugam ceapa verde toate verdeturile si pasta de tomate. Separat fierbem borsul il adaugam in ciorba si mai lasam sa dea in fiert 3 min si apoi adaugam taietei de casa.

Dupa ce taietei sunt fierti dregem ciorba cu oul si smintina si mai adaugam si un pic de leustean verde tocat marunt.

Pofta buna !!

 

TIPS-URI

1

Puteti pune orice carne doriti. Se mai poate servi cu ardei iute

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de Miel-0
Ciorba de Miel-1
Ciorba de Miel-2
Ciorba de Miel-3
Ciorba de Miel-4
Ciorba de Miel-5
Ciorba de Miel-6
Ciorba de Miel-7

COMENTARII (6)

Bunica

Bunica 1

20.04.2014, 21:05

O ciorbita foarte buna!

Valyvalentyna

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 22:42

Multumesc Bunica

Panacris

Panacris 1

22.04.2014, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!