Ciorba de miel a la Radu Anton Roman

de MotanLaOale in Ciorbe, 18 Mai 2015 | 1294 vizualizari

 

Am facut si eu aceasta ciorba renumita si pot sa va spun ca-si merita renumele.

 

INGREDIENTE

  • 700-800g miel (1/2 cap, coaste, coada)
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 100g orez
  • 200ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 linguta tarhon in otet
  • 1 litru bors
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel a la Radu Anton Roman:

Carnea de miel se spala bine si se da un clocot in apa rece cu sare.


Se scoate, se clateste si se pune deoparte.


Zarzavaturile se curata si se toaca.


Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si zarzavatul si se caleste 3-4 minute.


Se pune vegeta, piper si carnea, se pune si apa si se lasa sa fiarba incet o ora.


Se adauga orezul spalat.


Se adauga loboda si leurda tocata marunt si se mai lasa 15-20 minute.


Se adauga borsul, fiert separat, si se mai lasa cateva clocote.


Se pune leusteanul si tarhonul tocate marunt si tarhonul si se mai lasa cateva clocote.


Se potriveste de sare si se da la o parte de pe foc.


Intr-un castron se amesteca smantana cu ouale si putina sare.


Se ia din ciorba fierbinte cate un polonic si se toarna in castron amestecand.


Se toarna in oala castronul si se amesteca bine.


Se serveste cu ardei iute.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel a la Radu Anton Roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

19.05.2015, 07:41

Multumesc

mirela0911 1

19.05.2015, 13:06

MotanLaOale 1

19.05.2015, 13:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra mexicana