Ciorba de miel bihoreana

de Sidy in Oaie, 9 Apr 2012 | 3603 vizualizari

 

O alta varianta a ciorbei de miel....

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de miel
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjel
  • 1 gulioara
  • 1 ceapa
  • macris
  • tarhon
  • leustean
  • 1 ou
  • smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel bihoreana:

Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cand fierbe se ia spuma formata...


Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.


Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se potriveste gustul de sare si piper.


Cind carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se adauga macrisul, tarhonul si leusteanul.


Galbenusul se amesteca cu 200 ml smantana si un polonic ciorba fierbinte.


Se stinge focul sub ciorba si se rastoarna amestecul de galbenus cu smantana.


Daca e cazul se mai acreste cu zeama de la o lamaie .


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel bihoreana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Maria68 1

09.04.2012, 16:03

as servi si eu o portie

MotanLaOale 1

09.04.2012, 17:45

bun bun

Sim0na 1

09.04.2012, 21:09

Arata tare fain... am trecut reteta la favorite.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu