Ciorba de miel cu legume proaspete, tarhon si leustean

de Bucataras in Supe/Ciorbe, 19 Apr 2016 | 2517 vizualizari

 

Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu care poate fi incercat oricand!

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel pentru ciorba
  • 2 morcovi
  • 1 radacinia de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • o bucata de telina
  • 4 fire de ceapa verde
  • 50 gr orez
  • 3 galbenusuri
  • 250 ml smantana grasa
  • 300 ml bors
  • cate o jumatate de lingurita nuscoara rasa si coriandru macinat
  • sare si piper dupa gust
  • 7 fire de tarhon proaspat
  • 1 legatura de leustean pentru presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu legume proaspete, tarhon si leustean:

Pregateste mai intai legumele! Toaca marunt morcovii, radacinile de patrunjel si pastarnac, telina si ceapa verde. Pune carnea la fiert intr-o oala incapatoare, in 3 litri de apa rece si aduna spuma de la suprafata. Pune apoi legumele si cand incep sa se inmoaie adauga orezul spalat. Condimenteaza cu sare, piper, nucsoara rasa si coriandru macinat. Lasa sa fiarba, apoi pune borsul.


Amesteca intr-un castron galbenusurile de ou cu smantana si pune cate un polonic de ciorba fierbinte. Dupa ce ai incorporat 5-6 polonice si ai adus la aceeasi temperatura ciorba din castron cu cea din oala, rastoarna totul in oala si amesteca usor.


Mai lasa sa dea cateva clocote, opreste focul si pune deasupra tarhonul si leusteanul proaspat tocate.


Miroase nemaipomenit! Sper sa incerci si tu reteta mea de ciorba de miel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu legume proaspete, tarhon si leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

26.04.2016, 06:26

Buna!

ianculubita 1

26.04.2016, 12:06

Tare bine arata si cred ca e si gustoasa!! Eu nu am facut niciodata ciorba de miel cu smantana pentru ca prin partile noastre nu se foloseste!

Camelya 1

12.05.2016, 11:38

Yamyy, ce ciorbita delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Supa cu piept de pui