Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

de Sim0na in Ciorbe, 4 Mai 2015 | 851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel cu os
  • 3 morcovi micuti
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • 1 mana leurda
  • 1 litru lapte batut
  • 2 galbenusuri
  • cca 100 ml otet
  • sare
  • piper boabe
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu leurda si lapte batut:

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am adaugat sare si piper boabe si am luat spuma de cate ori a fost cazul.


Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am pus ceapa, morcovul si telina, toate tocate marunt. Am lasat sa fiarba cca 20-30 minute, apoi am pus orezul si leurda tocata marunt, si am mai lasat vre-o 15 minute la foc mic.


Am adaugat otetul. Galbenusurile le-am amestecat cu lapte batut (sau 500 ml smantana), apoi am luat din oala zeama fierbinte si am adus amestecul la temperatura ciorbei. Am rasturnat totul in oala si am lasat sa dea intr-un clocot.


Am pus leusteanul tocat marunt, am potrivit de sare si am oprit focul. O bunatate de ciorbita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu leurda si lapte batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

05.05.2015, 10:45

Buna!

laura_n 1

05.05.2015, 16:59

asa-i cu maritisul... gatesti non stop ))

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 12:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu scarita afumata