Ciorba de miel cu loboda

de Constelatialeu in Ciorbe, 12 Mai 2015 | 1063 vizualizari

 

Din categoria,am pofta prestez...daca am cu ce,daca nu ...pofta-n cui.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg sira de miel
  • 10 fire ceapa verde ( direct de pe brazda adunata)
  • o mana zdravana de loboda ( din productia proprie )
  • 2 linguri amestec morcov,telina,pastarnac,patrunjel
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • 1 legatura leustean
  • bors de la Fuchs
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu loboda:

Mai intai,dupa ce s-a dezghetat,portionam bucata de sira.Spalam bucatile si le punem la fiert cu 3 l apa si o lingurita sare.Cand incepe sa se ridice spuma o adunam cu spumarul.Cat fierbe carnea ,curatam ceapa,loboda,le maruntim,spalam orezul si mai maruntim un pic amestecum de radacinoase ( au fost date pe razatoarea mare si parca prea erau cat roata carului).Dupa ce am adunat toata spuma si carnea e fiarta,punem ceapa,amestecul de radacinoase,orezul si loboda.Potrivim de sare si lasam sa fiarba cca 20-30 min la foc domol.Cand orezul este fiert adaugam borsul,lasam sa dea in clocot.Tragem oala de pe foc ,batem un ou bine si cu ciorbarul adaugam zeama peste ou,apoi turnam totul in oala.La final adaugam leustean tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

daca apa scade,mai adaugam cat este necesar

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gicuta69 1

13.05.2015, 07:33

Ce buna estee!

anca_rm 1

13.05.2015, 14:36

ce m-as baga si eu la o portie , dar sigur nu mai ai

Mihaela11_jo 1

15.05.2015, 19:51

Un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana