Ciorba de miel cu macris

de Sidy in Ciorbe, 17 Mar 2011 | 4445 vizualizari

 

Se apropie Pastele.....
Asa se prepara ciorba de miel, la noi in Bihor.
Va astept la o portie de ciorba fierbinte....

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne miel,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 patrunjel radacina,
  • 1 ceapa
  • tarhon,
  • leustean verde,
  • 300 g frunze macris,
  • 1 galbenus ,
  • smintina,
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu macris:

Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.

Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.


Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera.


Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.


Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .

Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.

La sfarsit se adauga leustean verde tocat.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu un ardei iute alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu macris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

18.03.2011, 07:36

lili2010 1

18.03.2011, 11:58

Se simte mireasma de paste !!!

divainbucatarie 1

18.03.2011, 18:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume si galuscute